GASTRO PONUDA
Bogata gastronomska ponuda temelji se na domaćim specijalitetima. Domaće
kobasice, sir, čurke, špek, buncek sa zeljem, domaću štrukli, gibanica,
samo su dio naše bogate domaće gastronomske ponude.
HLADNA PREDJELA
- hladna plata od domaćih sušenih specijaliteta (meso iz banjice,
vratina, šunka, špek, kobasice, kuhani dimljeni sir)
- plata od različitih sireva i sušenih goveđih jezika
- svježi sir s crnim uljem i domaće kobasice
- meso iz banjice i kosana mast
JUHE
- krem juha od šampinjona
- juha s krpicama i graškom
- bistra juha s rezancima
- juha s vrhnjem i hajdinom kašom
- juha s povrćem
- starinska juha s rižom, krumpirom i mrkvom
GLAVNA JELA
- teleća savijena pečenka
- špikana svinjska vratina
- kuhana kokoš i junetina
- pustičko pečenje
- puretina orly
- odrezak u luku
- zagrebački odrezak
- pustički roštilj (vratina, kobasica, pljeskavica, piletina)
- gulaš od divljači
- pohane palačinke sa šunkom i sirom
- rolada od mljevenog mesa
- pustička kotlovina
- pileće roladice punjene sirom
- juneći odrezal a'la Pustike
- jela s ražnja (odojak, janjetina)
- jela ispod peke
PRILOZI I SALATE
- njoki u vinskom umaku, restani krumpir,umak od šampinjona,
hajdina kaša, nokleci, riža s povrćem, krumpir iz pećnice, zapečeni
grah, pire krumpir, krumpir iz tanjura, kašica sa špekom i vrhnjem,
domaći kroketi, pekarski krumpir, tjestenina
- miješana svježa salata, složena sezonska salata, zelje i zelena
salata, turšija, luk
DESERTI
- hajdina gibanica, kukuruzna posolenka sa sirom i vrhnjem, pečeni
zagorski štrukli od sira, zapečene palačinke sa sirom, štrukli s
makom, orasima ili jabukama, dizani štrukli od oraha, palačinke s
orasima i čokoladom
PREUZMITE MENU
(moguće se svakakve varijacije menia ovisno o Vašim željama)
|