SEOSKI TURIZAM
CRNKO  I
Imbriovec, Pustike b.b.
tel: 042.647.622
fax: 042.647.422
mob: 098.379.134

e-mail: seoski.turizam.crnko1@gmail.com
 

Seoski turizam Crnko 1 najstariji je ugostiteljski objekt ovakve vrste u Varaždinskoj županiji. Smješten na Pustikama - malom pitomom brežuljku povrh sela Imbriovec u općini Jalžabet, započeo je s radom 1992. godine. Zahvaljujući umjerenoj kontinentalnoj klimi što vlada u ovim krajevima, Pustike su najvećim dijelom obrasle vinogradima. Osim vinograda ima i voćnjaka, šuma i livada što je ovom malom brežuljku podarilo dušu. Prema sjeveru pruža se pogled na plodnu ravnicu smještenu uz južnu stranu rijeke Drave, koja presjeca ravnicu na zagorski i međimurski dio. Na južnoj strani Pustika vide se pitomi brežuljci obrasli bjelogoričnim šumama i vinogradima - Ljubelj, Pece, Kalnik pa sve do Ivanšćice.
Seoski turizam Crnko 1 u restoranskom dijelu može u predivnom ambijentu ugostiti 140 gostiju uz bogatu gastronomsku ponudu domaćih jela, te ponudu vrhunskih, nagrađivanih vina iz našeg podruma. Sva naša vina proizvedena su plodovima iz naših vinograda sa preko 14.000 nasada.
Iznad restorana nudimo prenoćište u 6 soba uređenih u starinskom stilu sa originalnim starim namještajem. Za rekreaciju je namijenjeno sportsko igralište za nogomet ili tenis, predivni putevi oduševit će bicikliste, a možete jednostavno prošetati prelijepim šumama koje nas okružuju. Cjelokupni ambijent, naša ponuda jela i pića omogućit će vam maksimalno opuštanje i odmor duše i tijela.
Seoski turizam Crnko 1 nalazi se na Jalžabetskoj vinskoj cesti na kojoj se nalazi još 7 obiteljskih gospodarstava. KARTA JALŽABETSKE VINSKE CESTE.

KAKO DO NAS ?

Prikaz veće karte

 


Imbriovec, Pustike b.b.
tel: 042.647.622
fax: 042.647.422
mob: 098.379.134

e-mail: seoski.turizam.crnko1@gmail.com
Početna
O nama
Gastro ponuda
Svadbe
Obiteljske proslave
Noćenje

Sezonske proslave
Poslovne grupe
Škole i vrtići
Vinarija
Galerija
Kontakt

© Seoski turizam Crnko 2011, web dizajn KD-INFO d.o.o.