SEOSKI TURIZAM
CRNKO  I
Imbriovec, Pustike b.b.
tel: 042.647.622
fax: 042.647.422
mob: 098.379.134

e-mail: seoski.turizam.crnko1@gmail.com
 

POSLOVNE GRUPE

 

TEAM BUILDING

U prekrasnom ambijentu našeg imanja ojačajte timski duh i dobro se zabavite. Zaigrajte neki starinsku igru (skakanje u vreći, potezanje užeta, trčanje s čašom na glavi,...) ili iskoristite sportsko igralište za nogomet, tenis i sl. Ukoliko volite biciklizam isplanirat ćemo vam prekrasne biciklističke rute. Mi ćemo se pobrinuti da vaše druženje bude nezaboravno uz odlične domaće gastro specijalitete i vrhunska vina.

 

SEMINARI I PREZENTACIJE

Ugodan i miran ambijent idealan je za različite oblike poslovnih druženja; organizirajte seminar, poslovnu prezentacijju, i sl. U naše 3 dvorane možemo primiti manje ili veće grupe, a također možemo osigurati i prateću tehničku opremu; računalo, projektor, platno, pristup Internetu, TV, audio opremu,...U pauzama radnog dijela osigurat ćemo ukusne specijalitete iz naše domaće kuhinje, te dobru kapljicu.

 

POSLOVNI RUČKOVI ILI VEČERE

Naš ambijent idealan je za organizaciju poslovnih ručkova ili večera. U našem prostoru vam nudimo mir i privatnost, a druženje uz našu domaću gastro ponudu i vina zasigurno će vam pomoći u sklapanju posla.

 


Imbriovec, Pustike b.b.
tel: 042.647.622
fax: 042.647.422
mob: 098.379.134

e-mail: seoski.turizam.crnko1@gmail.com
Početna
O nama
Gastro ponuda
Svadbe
Obiteljske proslave
Noćenje

Sezonske proslave
Poslovne grupe
Škole i vrtići
Vinarija
Galerija
Kontakt

© Seoski turizam Crnko 2011, web dizajn KD-INFO d.o.o.